Prefab kelder Tienen

Opzoek naar een prefab kelder Tienen.

Hoe kun je optimaal gebruik maken van de oppervlakte? Hoogbouw is een oplossing, maar niet echt aantrekkelijk. Bij particuliere woningen is er een meer elegante oplossing die ook nog eens zeer betaalbaar is; met een prefab kelder Tienen creëer je meer ruimte in een bestaande woning. Wat is het eigenlijk, en waar kun je een een prefab kelder Tienen bestellen? Lees direct de informatie op deze pagina of neem contact op met Solid Concrete, de specialisten in betaalbare betonbouw.

Wat is een prefab kelder?

Een prefab kelder is een constructie van beton die vooraf bij de leverancier op maat wordt gemaakt. Deze kelder zal vervolgens getransporteerd worden naar de eindlocatie en onder de woning worden geplaatst. Het betreft een waterdichte ruimte die niet alleen als opbergruimte gebruikt kan worden, maar ook voor andere vormen van (recreatief) gebruik. Een prefab kelder Tienen kan binnen één dag worden geplaatst.

Voordelen van een prefab kelder Tienen

  • Grond is duur, voeg waardevolle vierkante meters toe aan de woning.
  • Dankzij prefab beton is de kelder snel te plaatsen met een minimum aan overlast.
  • Hoogwaardige kwaliteit, vochtbestendig met garantie en een lange levensduur.
  • Naast opslagruimte is een prefab kelder Tienen ook geschikt als “leefkelder” voor tal aan recreatieve doeleinden.
  • Verhuizen naar een grotere woning is niet meer nodig wanneer je de huidige woning kunt uitbreiden.
  • Uiterst betaalbare optie om meer ruimte in een bestaande woning te creëren.

Nu investeren, later profiteren

Laten we voorop stellen dat de kosten voor een prefab kelder Tienen reuze meevallen. Dit is mogelijk omdat de kelder compleet geleverd wordt waarmee de installatie erg snel verloopt. Naast de nieuwe ruimte die je aan de woning toevoegt voor persoonlijk gebruik, zul je ook de waarde van de woning verhogen. Je hebt immers een hoogwaardige extra ruimte met kostbare vierkante meters toegevoegd aan het huis. In tegenstelling tot aanbouw is het een zeer elegante manier om de woon- en leefruimte uit te breiden.

Maatwerk prefab kelder Tienen

Prefab betekent niet dat er geen keuzemogelijkheden bestaan, prefab beton is gewoon een efficiënte wijze van bouwen waarbij de droogtijd vooraf plaatsvindt. Solid Concrete zal in overleg met de klant de juiste afmetingen bepalen en een maatwerk prefab kelder Tienen installeren. Van een kleine kelder voor extra opslagruimte tot aan een grote leefkelder, informeer direct naar alle mogelijkheden!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten