Moderne huizen / woningen (laten maken Wijnegem, in beton)

Woning laten maken Wijnegem ?

Er staan klassieke panden zij aan zij met moderne woningen in beton. Naast de verschillen in voorkeur voor esthetische kenmerken binnen de architectuur speelt ook de techniek een rol. Waar klassieke woningen doorgaans gebouwd werden met bakstenen, zien we nu steeds vaker moderne huizen in beton. Moderne woningen laten maken Wijnegem betekent gebruik maken van innovatieve materialen en degelijke constructie techniek, gericht op het moderne gezin met mogelijkheden voor de toekomst. Op welke wijze kun je moderne huizen laten maken Wijnegem, en waar moet je rekening mee houden?

Lees deze pagina voor meer informatie over moderne woningen in beton, of informeer direct bij Solid Concrete, de aannemer met een vooruitstrevende blik op woningbouw.

Moderne woningen laten maken Wijnegem

Vaak wordt “modern bouwen” in verband gebracht met “saaie blokkendozen”, toch is dat vooroordeel onterecht. Je kunt met moderne huizen in beton zowel goedkope woningbouw voor de smallere beurs realiseren, maar het is ook mogelijk moderne woningen te laten maken Wijnegem die geheel op maat zijn ontworpen voor luxe villa’s. Deze regio raakt steeds voller, er moet verstandig worden omgesprongen met de aanwezige ruimte om optimaal te genieten van de woning. Daarnaast zijn er uiteraard ook wettelijke eisen waar huizen aan moeten voldoen.

Waar moet je rekening mee houden met moderne nieuwbouw?

  • Elke vierkante meter telt, bouw efficiënt en meet alles goed uit.
  • De regelgeving in België wordt steeds strenger, “ongeveer” is niet meer voldoende.
  • Met isolatie en duurzaam bouwen kun je enorm veel energiekosten besparen.
  • Moderne woningen in beton behouden hun waarde bij een verkoop in de toekomst.

Moderne huizen in beton

Beton is een eeuwenoud bouwmateriaal dat toch wordt beschouwd als zeer eigentijds. We zien steeds meer moderne woningen in beton omdat het bouwproces zeer efficiënt is enerzijds, en omdat je er enorm veel mogelijkheden mee hebt anderzijds. Voor snelle woningbouw kun je bijvoorbeeld kiezen voor prefab betonbouw, daarmee kun je op vrijwel elke locatie bouwen met hoge kwaliteit. Wanneer er voldoende tijd is om het beton te laten drogen is gietbeton de ideale keuze, hiermee kun je vrijwel elke vorm gieten voor unieke moderne woningen in beton. Voor beide soorten woningbouw geldt de mogelijkheid leidingen en elektra direct in de wanden te bouwen, zo heb je geen last meer van losse leidingen. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, je voldoet ook aan de laatste standaarden op het gebied van veiligheid.

Moderne woningen laten maken Wijnegem begint bij Solid Concrete, neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten