Betonwoning Kraainem

Opzoek naar een betonwoning Kraainem?

Je hebt de beschikking over een leuk stukje grond in de regio Kraainem, het is de bedoeling om daar een mooi huisje neer te zetten. Ga je zelf aan de slag met een berg stenen en een zee van tijd? De buurman heeft gekozen voor een betonwoning Kraainem, en wanneer je ziet hoe snel dat huis gebouwd wordt weet je direct waarom. Snelheid is overigens niet de enige reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een betonwoning Kraainem. Laten we nog eens wat voordelen bekijken van betonbouw.

Welke voordelen biedt beton voor jouw nieuwe betonwoning Kraainem? Informeer naar de mogelijkheden bij Solid Concrete, de betonbouw specialist in de regio.

1. Er zijn diverse soorten beton

De traditionele wijze van betonbouw is de constructie van mallen waarin vloeibaar beton wordt gegoten. Daarmee kun je vele ontwerpen realiseren, het beton zal wel moeten drogen. Een betonwoning Kraainem op basis van prefab betonplaten kan sneller worden geplaatst, zo is er altijd een geschikte oplossing mogelijk.

2. Een strakke en duurzame betonwoning Kraainem

Wanneer je gebruik maakt van beton is het mogelijk kabeldoorvoer direct in het beton te verwerken. Dat ziet er strak uit, daarnaast heb je met beton minder kans op degradatie van de gevel, Beton is een uiterst duurzaam product dat weinig onderhoud nodig heeft.

3. Betaalbaar bouwen met beton

Een stuk land kopen in regio Kraainem is al duur genoeg, bouw betaalbaar een huis op basis van beton. Naast de kosten voor de constructie is de prijs / kwaliteit verhouding in de loop der jaren ook erg interessant. Wanneer je later de woning wilt verkopen zul je daar Kraainem waarschijnlijk goede zaken mee kunnen doen.

4. Elke betonwoning Kraainem ziet er anders uit

Houd je van de natuurlijke uitstraling van gietbeton of laat je de gevel liever bewerken? Naast natuurlijk beton is het mogelijk om beton te polieren voor een glanzende afwerking, of juist laten opruwen of voorzien van een speciale tint. Op basis van de wensen en het budget kun je een unieke woning van beton maken.

5. Snel een woning bouwen

We gaven het tijdens de introductie al aan; met prefab beton kan het bouwen van een betonwoning Kraainem sneller gerealiseerd worden dan met andere bouwmethoden. De wijze van constructie wordt in overleg bepaald zodat je als klant zeker weet dat de woning aansluit bij de specifieke wensen en voorkeuren. Daarbij is een goede communicatie met de aannemer uiteraard van groot belang.

Meer weten over een nieuwe betonwoning Kraainem? Neem dan contact op met Solid Concrete.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten