Betonbouw

Opzoek naar betonbouw ?

In een grote stad wordt veel gebouwd, naast renovaties en groot onderhoud aan bestaande gebouwen vindt er ook veel nieuwbouw plaats. Daarbij is er veel betonbouw , omdat beton een uitstekend materiaal is waarmee snel en kosteneffectief hoogwaardige kwaliteit gebouwen geplaatst worden. Naast zakelijke panden en hoogbouw wordt betonbouw ook steeds vaker gebruikt voor goedkope huurwoningen evenals luxe villa’s. Dat geeft wel aan hoe veelzijdig betonbouw kan zijn, daarnaast heb je met beton ook veel vrijheid in design en afwerking. Van klassieke stenen naar beton gieten en prefab beton. Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van betonbouw ?

Voor advies op maat kun je direct contact opnemen met Solid Concrete, dé specialist in beton gieten en prefab beton voor regio .

Waarom betonbouw ?

Snel en betaalbaar met hoge kwaliteit, dat zijn de voornaamste eisen bij nieuwbouw projecten. Inwoners van deze prachtige stad staan niet altijd te juichen wanneer er betonbouw gerealiseerd wordt. De regio wordt voller, en de gebouwen zijn niet altijd even mooi om te zien. Naast snelheid, kosten en kwaliteit mag de factor “maatwerk” ook zeker niet worden vergeten. Bij betonbouw kun je een groot, grijs kantoorpand bouwen, maar dat hoeft niet. Beton is een vloeibaar bouwmateriaal waarmee je letterlijk alle kanten op kunt. Daarnaast kun je dit materiaal achteraf een bijzondere afwerking geven met als resultaat een huis waar je echt thuis kunt komen. We koesteren de stenen , en voegen tegelijkertijd een nieuwe dimensie toe met betonbouw .

Wat is er mogelijk met beton?

We kunnen onmogelijk alle opties met betonbouw opsommen, hier zijn alvast enkele mogelijkheden:

1. Snelle betonbouw met prefab beton

Met prefab betonplaten is het mogelijk in zeer korte tijd een gebouw te plaatsen. Er hoeft minder werk verricht te worden op de locatie waarmee niet alleen tijd en kosten bespaard worden, ook is er minder overlast voor de omgeving.

2. Design op maat met beton gieten

Hoewel er met prefab betonplaten al veel mogelijk is, kan er behoefte zijn aan echt maatwerk. Dan is beton gieten ideaal, er worden speciale mallen gemaakt waarin de beton in vloeibare toestand wordt gegoten. Zo kun je niet alleen de buitenzijde op maat maken, ook het interieur en het terras kun je op maat laten gieten.

3. Meer mogelijk met de afwerking van beton

Naast deze mogelijkheden kun je beton ook nog nabewerken voor bijvoorbeeld een glanzende look, op juist een industriële uitstraling. Vraag bij Solid Concrete naar alle mogelijkheden.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten